21

Tusinde tak allesammen

Tusinde tak

Sikke mange dejlige hilsner at komme hjem til. Tusinde, tusinde tak allesammen :-)

Aftenen er helliget… hep… sofaen, for helt ærligt så tog dagen i dag førsteprisen, når der snart skal uddeles priser for “slid lige Lisbeth og Liselotte ned til de sokkeholdere, de ikke har og det gerne i en pokkers fart og uden hensyntagen til deres behov for pauser, frisk luft eller føde”.

Jeg er SÅ helt og aldeles TRÆT og UDMATTET, at det eneste jeg længes efter er at lave ingenting. Der blev hverken tid til en sang eller den kage, jeg ellers havde lovet til den kaffepause vi aldrig nogensinde fik og så er vi altså ude i noget snavs, for hvor er verden så på vej hen. Uden sang og kage duer helten ikke… eller noget.

Heldigvis har alle herhjemme været tro mod mit ønske om ingenting, så det er lige, hvad jeg får. En aften i selskab med dem, jeg elsker og med byens bedste sofahjørne til deling og I skal ikke høre mig klage og slet ikke med alle de dejlige hilsner, der lå og ventede, da jeg endelig kom indenfor på egen matrikel, hvor man må gå i uldsokker, have grimt hår og smæske sig i sømandseder. Det er lige mig. Fandeme!

Du vil sikkert også kunne lide