5

Sygt hyggeligt

Jeg satser stort og putter tæerne i vattæppet på bænken ved vinduet. Lige udenfor vinduet har Heidi og jeg i weekenden placeret en fuglefoderautomat og mejserne er flittige til at komme forbi og fouragere. Det føles som om de sidder lige ved siden af, når jeg sidder lige her på den anden side af ruden og iagttager dem, mens jeg drikker dejlig, skoldhed te og spiser årets første brunkager og pebernødder.

Maven er ved at være venlig stemt igen og jeg er svært tilfreds, for det betyder, at jeg godt gider gemme mig omme på bænken, som kræver lidt snilde, hvis man ønsker at slippe fri. Her er ualmindelig hyggeligt på sådan en solbeskinnet eftermiddag i november.

Sygt hyggeligt

Jeg strikker forsigtigt og langsomt på Katinka. Det er hyggeligt arbejde, som passer til radioen i baggrunden og Oline hjemme ved bordet om et øjeblik. Jo, det ender jo alligevel med at være en rigtig dejlig dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide