15

Så er han på plads

I går var en stor dag. Nå ja, måske ikke meget større end så mange andre, men det var dagen, hvor min nøddeknækker blev fundet frem. Jeg har glædet mig i et helt år, hvor han har været lagt på fjernlager pakket ind i det fineste silkepapir, mens han ventede på, at det atter blev december.

Han var sidste års fineste juleindkøb og jeg ventede længe og meget tålmodigt på, at han skulle ankomme. Det var kun lige, at han nåede det, men nu er han her og det var endelig tid til at finde ham frem igen.

Nøddeknækkerjulen

Han troner på hjørnet af mit spisebord. Jeg er vild med ham og der står en sky af eventyr og søde juleminder omkring ham, så han bliver helt sikkert et af de kæreste stykker jul, jeg har i gemmerne.

Strunk og klar er han...

Om lidt henter jeg hjemmeplukkede hasselnødder fra gemmerne og indleder decembers nøddeknækkersonate i rigtigt godt selskab. Det’ jul, det’ cool.

Den smukke nøddeknækker er for øvrig købt hos Käthe Wohlfahrt. Tør du kigge?

Du vil sikkert også kunne lide