27

Fra mig til dig

Til dig fra mig

Det går ikke i rask tempo i dag, så  sofaen lokker, for Oline gider godt sådan en dag under tæppe og med gode film. Vi kunne godt ende med sådan en jule-marathon, fordi vi er tossede og elsker denne her tid. Grinchen ligger lige for. Han hører ligesom med, sammen med alle de andre gode, sjove og hyggelige film, som venter inde i skabet.

Mens jeg plejer mit sprøde legeme, kan du printe og klippe fluesvampene ovenfor. De er lige til at punktere med din hullemaskine og herefter hænge på enten juletræet, gaverne eller den guirlande, du stadig mangler at lave. På et stykke tykt papir/tyndt karton bliver de vældig anvendelige og de kan da også lamineres, hvis man gider. Så slipper man aldrig af med dem igen… så rigtig god fornøjelse ;-)

Vil du hellere klippe hjerter, finder du en stak lige her :-)

Du vil sikkert også kunne lide