13

Der er stille på den anden side

To par

Søndag morgen var sort som kul, men dagen kommer jo. Den kryber langsomt frem fra hjørnet og lader lys falde ind af køkkenvinduerne, så jeg igen kan se verden uden besvær.

Jeg sover ikke længe for øjeblikket, så jeg oplever nattens rester, som tjæresort udsigt over et kvarter, hvor det eneste lys er i de huse, hvor jeg ved, at der bor små børn. Derinde bag duggede ruder tumler trætte mødre og fædre rundt med små glade og sikkert overmåde friske børn med trang og lyst til leg og morgenmad, julenisser, morgen-tv, en tør ble og forhåbentlig ingen influenzaer. Jeg håber på glade børnegrin og tuml, for de trætte forældres skyld.

Her er stille, kaffe og et lille hyggeprojekt med nogle tråde, som skal hæftes. Den slags er overkommeligt arbejde, mens jeg venter på familien skal vågne. Jeg er på den anden side af morgenfriske småbørn. Jeg tør godt sige, at jeg nyder det.

Du vil sikkert også kunne lide