15

Indisk mandag

Morgenen byder på farveeksplosion og forstår nok at gøre mig glad og forventningsfuld. Sikke pakker jeg skal kreere med guld, glimmer og masser af varme, indiske farver…

Indiske bånd

Prøv engang at se de smukke bånd med påsyede pailetter. Eller de enkle, stribede bånd med pliseer og guld.

De smukke Lassikrus skal rumme julens hyacinter og sprede varme og velduft på julebordet.

Om lidt venter kontoret på, at jeg kommer ind og lukker op for ugen. Jeg er helt klar, selvom jeg savner Lisbeth frygteligt. Lisbeth er nedlagt med tennisalbuer. Hun er hjemme, for albuer kræver ro og hun ligner mig, så vi kan ikke være på kontoret. Vi kan ikke sidde stille. Vi kan producere tennisalbuer. Vi er måske forheksede, men vi er også fulde af sjov og ballade, så det er sørme godt, at jeg ved, at en anden kollega, Lone, kommer ved frokosttid, for hun er altid god for et kæmpegrin eller ti også. Vi er vilde med at grine, er vi og jeg gider altså rigtigt godt på sådan en mandag.

God mandag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide