10

Held nok

Jeg ender med at have styr på bybussen. Jo, det gør jeg. Nu har jeg lige været ud og hjem en tur. Det foregik i dejligt, fjollet selskab…

Tossede Oline

Vi lagde ud på dagslys, men endte med at have ramt mørkningen, da vi steg af bussen inde i Jyllandsgade og tog benene på nakken. Vi skulle ned i Biffen. I dag var dagen for Earth, så vi havde haft nogle dage til at glæde os i. Det var dejligt.

Vi nåede at runde Nordkraft og Kedelhallens Julemarked, hvor Oline forsynede sig nede hos den smukke og rare dame med bolsjerne. Der blev købt kræmmerhus og bagefter var jeg så heldig at finde Bo Bedre’s  Børnenes Idébog (Lis Paludan & Ulla Dietl, 1972)og Leg med saks og papir (Elisabeth Brozowska, 1969). De kostede ti kroner stykket, så spørg lige om jeg føler mig heldig…

Bagefter var det tid til Biffen…

Biffen

I Biffen må man tage kaffen med ind i salen. En dejlig, skoldhed Latte, en iskold Cola til Oline og så var vi klar til at læne os tilbage og lade os bjergtage af de ualmindeligt smukke naturoplevelser, vi blev præsenteret for den næste halvanden time. Åndeløst smukt var det.

Bagefter er man fuld af ærefrygt og klar til at gøre en forskel. Man skal kunne se gennem den moraliserende speakers forsøg på at følelsesvoldtage, men kan man det, kan man ikke andet end undgå at føle sig ualmindelig heldig over at være sat på denne smukke, imponerende og fantastiske klode. Wauw… og husk at slukke for det lys, du ikke bruger i aften ;-)

– og så nåede vi lige præcis bussen nede i Jyllandsgade. Der har været masser af held i min pose i dag, skal jeg love for. Tak for det :-)

Du vil sikkert også kunne lide