10

Regntur

Der er koldt og gråt udenfor. Regnen væltede ned, da jeg forlod arbejde for at skynde mig op forbi Salling. Udenfor er den berømte bod med alskens søde fristelser og Oline har hele ugen sukket efter et glaseret æble. Jeg elsker regnvejr og vidste, at jeg bare skulle hjem efterfølgende, så jeg nød turen op gennem Bredegade og Algade, for at købe hendes æble.

Julemarked

Efterfølgende ringede jeg efter dagens chauffør, men han stod under bruseren, så der var tid at løbe på og jeg løb ned ad Østerågade, passerede et omtrent druknet Julemarked på Gammeltorv og endte nede i Søstrene Migræne, hvor jeg fik købt den dejligste Chai, som nydes lige nu i skæret fra for knapt otte kroners Buddha…

Buddha

Ha, hvor jeg elsker ham… og sikke gode vibrationer han udsender :-)

Du vil sikkert også kunne lide