6

Sådan!

Vi er simpelthen for seje herhjemme. Og målrettede og fokuserede, når det gælder. Eller noget…

Efter den dejligste brunch, kørte vi direkte ind til centrum. Vi ville købe lidt julegaver. Vi holder meget af at give gaver. Vi giver ikke altid dét, som står på en potentiel ønskeseddel. Faktisk er vi rigtigt irriterende, for vi kan godt lide selv at finde på. Nogen gange. Når vi kan og synes, at vores idé er helt igennem fantastisk, så slår vi til.

I dag fik vi bare lige fundet alle de gode ting, vi gerne ville finde. Vi er fantastisk gode til at shoppe sammen, så der er ikke megen slinger i valsen – eller måske er der i virkeligheden masser af slinger, men vi er bare begge gode til at slingre – så pludselig stod vi dér, midt på Bredegade og kigge på hinanden, mens vi med vantro kunne konstatere, at vi kun mangler én eneste gave nu. Èn! Og den fås ikke inde i byen, så vi kunne trave ned til Nordkraft efter bilen og sætte kursen direkte mod Gug og en kop livgivende, varm kaffe. Som tænkt, således gjort.

Nu sidder vi her, mætte af julelys, indpakningstravle ekspedienter, stressede julegaveindkøbere og med en god fornemmelse af, at vi snart kan læne os tilbage og lade julen komme an. Vi vil være så klar, vil vi.

Du vil sikkert også kunne lide