7

En dejlig dag i december

Jeg elsker dage som i dag. Kenneth var draget til byen. Oline var travlt beskæftiget med at gøre rent ved sine dyr og siden på sit domæne, da mor kom forbi til en kop varm, krydret te, lidt snak omkring julebordet og nogle dejlige valnødder, som hurtigt fik ben at gå på, da vi først gik i gang. Det er så dejligt, når man finder roen et øjeblik og bare nyder, at der er god tid og dejlige mennesker at dele den med.

Da vi have tømt det meste af en tekande, rejste jeg mig og indledte forberedelserne til den julekage, jeg først havde svoret, at jeg ikke ville lave, fordi der i forvejen er så rigeligt af alting, men siden alligevel måtte tage lidt hul på. Om ikke andet, så i en lidt alternativ udgave med det forhåndværende frugt og lidt af de gode mandler.

Nu holder finthakkede dadler, figner og abrikoser fest i et Amarettobad, som vist skal have lov til at vare til engang i morgen. Imens tjekker jeg lige, om Amarettoen virkelig er så god, som den plejer at være. Jeg er ikke helt sikker, så jeg må hellere tjekke en ekstra gang.

Du vil sikkert også kunne lide