10

Pailletrig

At have et lager, der ville have gjort Clevin misundelig, er slet ikke nogen dårlig ting, når der skal pakkes gaver ind. Det er bare et smut ind på hylden og så er fantasien på arbejde og idéerne står i kø.

Mine kæmpestore, indiske pailetter, som er mindst femten år gamle, kommer rigtigt til deres ret på pakker med indisk gavebånd og silkepapir i festlige farver. Jeg hygger mig med at pakke gaver ind, stable dem og være svært tilfreds med, at de er klar allerede.

Jeg er rigtig god til at købe, når jeg falder over spøjst, underligt, men absolut anvendeligt krimskrams i form af bånd, perler, pailletter, papir og alt det andet, som gør en forskel, når man pludselig får trang til at lave et eller andet sjov. Det har resulteret i verdens bedste lager. Den anden dag fandt jeg piberensere i neonfarver og en stak i guld og sølv, små glimmerklistermærker med spøjse motiver og perler med striber. Alle tingene kostede omtrent ingenting, så nu er de lagt på lager og lige pludselig kan de kombineres med alle de andre, tossede ting derinde og resultatet bliver et eller andet skørt, som giver mig timer med sjov og modtageren måske en rædsel. I dag går det ud over julegaverne… og deres modtagere.

Du vil sikkert også kunne lide