8

Vi nåede det!

Så nåede sneen til Aalborg. Udenfor er der hvirvlende fnug, vinterhvidt og bitterlig koldt. Jeg ved det, for vi har lige været derude. Nu skal vi ikke mere. Nu er vi klar, så julen kan bare komme an. Vi har overstået de sidste indkøb inden snestormen ramte byen og det lykkedes lige akkurat. Nu mangler Kenneth en enkelt tur ud i vejret og så er vi ellers klar til at holde juleferie. Helt klar er vi – også til julens gæstebud. I morgen kommer de første gæster til byen. Vi glæder os sådan :-)

Mens Kenneth kører ud i verden en sidste gang, snupper jeg en pind eller to på endnu et par af de varme vintervanter, vi ikke kan få nok af herhjemme. Vi er gode til at slide, smide og i det hele taget bruge varmt til fingrene – altså alle undtagen Oline, som hellere lader fingrene falde af, end hun tager en vante på. Teenagere altså!

Du vil sikkert også kunne lide