5

Lillejuleaftensdag

Vi holdt lysfest og vintersolhverv forleden aften. Det krævede masser af lys på terrassen. Resterne står derude endnu og er næsten sneet inde. Det ser hyggeligt ud – også når der tændes lys i dem.

Dagen har været utrolig flot. Solen skinnede pludselig og sneen begyndte at smelte, men ikke i alvor grad. Julestemningen har på intet tidspunkt været truet, men smukt var der derude.

I trætoppene sad fuglene og nød, at der var udsyn over matriklens fodermuligheder.

Havens træer og buske er smukke, når de er snedækket. Alting får et eventyrligt skær med snepuder på.

Foderpladserne i haven skulle lige fyldes op med godbidder. Bagefter var der et øjeblik til bare at lege i sneen med Oskar, som elsker den og aldrig, aldrig nogensinde får nok af at løbe i den.

Dryp, dryp… og så stoppede det heldigvis, inden det for alvor nåede at smelte…

Jeg sad indenfor og havde lige arrangeret mig med varm kaffe, fødderne oppe i sofaen og en hyggelig julefilm i fjernsynet, da min kusine bankede på. Hun havde kækt smidt bilen ned ad vores lille, blinde og absolut aldrig nogensinde sneryddede vej, for at ønske os en god jul.  Så gik vi ombord i julen, skal jeg lige love for. Det var hyggeligt…

Nu er det endelig lykkedes for Kenneth at få bilen presset op på Gugvej. Det holdt hårdt, men han er taget ud, for at klare de sidste detaljer, inden også han lukker ned for julen. Måske når han også hjem igen med bilen, men ellers er han ustyret med en størrelse 46 og kan sikkert godt finde vej hjem også på gåben.

Annemette er godt på vej. Det går langsomt, men støt fremad. Vi glæder os sådan, så vi håber, at det fortsætter sådan.

Du vil sikkert også kunne lide