8

Pyh… ah…

Vi har været til julefrokost. Sådan én, hvor der ikke manglede det mindste. Snaps og grønlangkål er de absolut vigtigste ingredienser for mit vedkommende og på begge de fronter, løb jeg aldrig nogensinde tør, så den kan vist sagtens tåle at blive kategoriseret som en ubetinget succes.

Efter frokosten skulle der selvfølgelig spilles. Vi elsker det og hold da fast, hvor vi forstår at grine, mens vi gør det. I dag var ingen undtagelse og vi havde lejlighed til at indvie årets nye brætspil, WiseMan, som absolut kunne kommes i kassen med favoritter, når vi skal gøre os kloge på både dette og hint. Det er et herligt spil, som underholdt alle aldersklasser på bedste vis.

Bagefter var det ned og pakkes og foldes sammen i GlimmerBimmer, for at returnere hertil, hvor Annemette og Heidi valgte at pakke de sidste ting, inden de satte næsen mod Sjælland og Valby. Vi kommer til at savne dem, men til gengæld kan de lige nå at slappe af på egen sofa i morgen, inden de igen er i gang med hverdagen.

Her har vi mange flere feriedage at tage af, så vi slæber juleguf, varm kaffe og dynerne ind i sofaen, hvor vi planlægger at spendere resten af denne 2. juledag. Senere er der kold steg og and, som venter. Det er vist lige til at klare.

Du vil sikkert også kunne lide