6

Kom i omdrejninger… eller…

I virkeligheden er det tilstrækkeligt at stikke hovedet udenfor på terrassen. Sneen falder tæt nu. Her er så smukt, friskt og rent, nu hvor sneen kamouflerer alt det, jeg ikke nåede at rydde af vejen i 2009. Det er heldigvis et nyt år med nye chancer, så jeg lader mig ikke stresse, men nyder i stedet for…

Oskar snupper turen udenfor også. Sne er hans lykkestarter. Han render rundt, mens han vist bilder sig ind, at jeg gider jagte ham. Det gør jeg ikke, så til sidst opgiver han og nifler lidt i stedet, mens han med mellemrum kigger i min retning, for at se om jeg dog ikke gider.

Sneen vælter faktisk ned. Godt jeg har mine gamle, efterhånden temmelig slidte MoonBoots. De trænger til en udskiftning, men de har været trofaste og ualmindelig holdbare, for de er fra tiden før børn. Nu bruger Oline dem også. Hvem kunne lige have gættet det? Ikke jeg, men jeg finder dem ude i entreeen, hvor de står efter Olines sidste sneeskapader.

Jeg vil gå op og skubbe til Kenneth. Han har indtaget sofaen og det er helt i orden med mig, men måske kan han alligevel lokkes med Oskar og jeg en smut ned i Ådalen. Man skulle være et skarn, hvis man ikke lige gad skærpe appetitten, inden den sene frokost, som skal indtages til årets skihop. Mand, hvor jeg elsker den 1. januar.

Du vil sikkert også kunne lide

6 kommentarer

 • Avatar
  Svar
  Anne f
  2. januar 2010 at 13:39

  Ja jeg har det som andre. Lige dagens Liselotte. Man bliver helt afhængig af dine smukke billeder. Vejret der ude, ja det er lige så flot, her på Nordfyn, igen. Det bliver man også afhængig af , på denne årstid. Godt nytår.

 • Avatar
  Svar
  lise marie
  1. januar 2010 at 15:54

  Et rigtig godt nytår til dig og dine, Liselotte. Det er en sand fornøjelse af kigge inden for i dit univers hver dag….. glæder mig til et nyt år på din blog :-)
  Sne er en herlig forskønnelse på alt det man ikk lige nåede at få ryddet væk i efteråret…… Skihop er bare et hit 1. jan lidt af en tradition her i huset…. Lige nu sover manden og teenageren er lige kommet hjem og indenfor i varmen, her nede i midtjylland fryser det lige nu -9,5 . og det der jo da en kende koldt…selv for en teenager som afskyr en hver form for hue, vanter og halstørklæde….

 • Avatar
  Svar
  Lene
  1. januar 2010 at 14:37

  Er vi ikke bare heldige, for som Susanne skriver, så er der ingen sne over there, og her har hver dag siden juleaften været et smukt skue :-)
  Vi er kørte fra Århus til middag og det var et snehvidt landskab vi drog igennem. herligt :-)

 • Avatar
  Svar
  Susanne
  1. januar 2010 at 13:45

  Hold op, hvor er det smukt. Her på Vestsjælland er her ikke et fnug. Bare lidt frost på græsset.

 • Avatar
  Svar
  Sonnie
  1. januar 2010 at 13:33

  Det er dejligt med sne, når man har hængepartier i haven :o) Rigtig god 1. januar til jer og tak for nogle fantastiske billeder.

 • Avatar
  Svar
  Linda
  1. januar 2010 at 13:28

  Ville bare takke for at jeg har kunnet følge denne fine bloggen gjennom 2009, gleder meg virkelig til å følge med videre i 2010. Godt nytt år og takk igjen:)

 • Byd gerne ind