21

Fandens og så lige satans også!

Mens den sidste rest af lys forsvandt i horisonten, forsvandt vores håb om at kunne trylle med vandvarmeren også. Fandens! Skidtet står ikke til at redde. Nu er der intet varmt vand.

Det manglende vand er Oline og jeg ikke just himmelhenrykte over. Til gengæld har vi fået lavet en aftale med mor. Vi må smutte op forbi til et brusebad om et øjeblik, så det gør vi. Hverdagen skal startes med renvaskede legemer, er vi enige om. Sikke et held, at vi har hende indenfor så kort afstand. Lige om hjørnet. Det er til at holde ud, når der absolut ingen samarbejdsvilje er at finde ude under bordet i bryggerset, hvor Kenneth krumbøjet har opholdt sig de sidste to dage. Den stakkel. Vores helt.

I morgen må han ud og skaffe varmt vand. Der er nok at gøre for en husfar.

Oskar? Han er ligeglad… og vild med juletræet… på en meget lidt charmerende måde…

Du vil sikkert også kunne lide