12

Tak eller noget…

Morgenen havde potentiale til de helt store dramaer, men jeg reddede det hele på en efterfølgende smertende ankel efter at have lignet noget, der sagtens kunne have medvirket i en omgang lagkagekomik. Fra taget fandt store, tunge dråber, som knapt nåede at ramme fortorvet, før de forvandledes til glasklart og grusomt glat is. Jeg havde glemt skøjterne hjemme, så jeg var, når jeg selv skal sige det, knapt så elegant, da jeg tog turen hen langs husmuren med noget der sagtens kunne forveksles med mindst hundrede kilometer i timen. “Wauw, der var du godt nok heldig, Liselotte” løb gennem hovedet, da jeg passerede dørhåndtaget og nåede at gribe og holde fast, inden jeg styrtdykkede.

Bagefter var der stille og varmt kontor oppe af trappen på første sal. De første små tre kvarter har jeg i alene majestæt, men så ankommer kollegerne og det er så hyggeligt, når de dukker op. I dag var de alle rystede, da de nåede op af trappen. Ingen havde været nede at ligge, men flere havde været tæt på. Vi er heldige.

Jeg nåede lige at se himlen, inden lys igen blev til mørke. Dagene er lange og med bussen hjem bliver det sent, inden jeg kan smide stængerne indenfor på matriklen.

Efterfølgende nåede jeg lige at brygge en kop kaffe, inden jeg igen sad med næsen begravet i arbejde. Denne gang var det en anden side af mig selv, jeg havde i brug, men arbejde var det.

Nu er det sendt i retning af de, som efterspurgte. Jeg kan holde fri. Jeg vil endda gøre det. Tak. Eller noget.

Du vil sikkert også kunne lide