15

Skæve grin?

Vores køkken er forsvundet. I løbet af gårsdagen forsvandt muligheden for at holde gryden i kog, bage et brød og i det hele taget være husmoderlig i de regioner. Nu er der murbrokker, råt beton, umalede vægge og en lugt af murerstøv og snedkerlim. Og rod. Og snavs. Og hvad så?

Så ingenting…

Ingen herhjemme gider hidse sig op. Det skulle da lige være Oline, som tager det meget fortrydeligt op, når vi engang imellem laver om på hendes liv, men vi andre véd jo, at det ender godt. Vi skal bare have tålmodighed og så selvfølgelig stamina. Der er lang vej endnu. Laaaang vej.

Eller måske er der ikke så lang vej, men det kan jo godt se sådan ud, når man tager et kig ud over en nedtaget kogeø. Ingenting er nemt. Heller ikke det, vi troede lige handlede om at hive de gamle vægge ned og i stedet sætte skabe op. Selvfølgelig ikke. Vi bor i et hus, som er hundrede år ældre end os. Vi er skæve, så hvor skævt er sådan et gammelt bondehus så ikke? Meget skævt, kan jeg betro dig. Faktisk er der nok ikke noget, som er lige ud ad landevejen her i huset.

Mange timer gik i går med at fifle med skæve vinkler og kreative løsninger. Mand, hvor kan man blive træt, men det går jo. Om treogtyve år griner vi af det. Ikke?

Du vil sikkert også kunne lide