21

Snakker vi lige lidt kaos, eller…

Når man ikke er velhavende på andet end sjov, kærlighed og idéer, er man selv nødt til at agere håndværker.

Sådan har det altid været hos os. Vi har aldrig været velhavende på andet end umådeholden vellevned, kærlighed og kildevand, kildeture og krampegrin, men til gengæld har vi været begavet med gå-på-mod og mennesker, som har gidet guide og coache, når det har været nødvendigt.

Det er kun få ting, vi ikke kan selv. Resten lærer vi undervejs. Vi er i hvert fald ikke bange for at gå i gang og ind imellem har den der fuldstændigt ubegrundede tro på egne evner bragt os ud i situationer, som har været temmelig udmattende. Vi giver aldrig op. Det ligger ikke til os, så det er aldrig strandet på mismod, men måske forsinket med baggrund i omfanget. Vi er nemlig en lillebitte smule impulsive. Og idérige. Og så går vi altså til den…

Vi blev altså ærligt talt så trætte af vores upraktiske, men rustikke og smukke murede kogeø. Vi bliver gamle. Vi vil have hyldemetre og gryderist. Vi vil have låger at lukke. Vi vælter skidtet og så skal jeg da lige love for, at der er kaos… for vi er sådan vel friske i vores omgang med materiellet. Nu står gryder, potter og pander overalt i køkkenet. Det gør det let at “snyde” og købe mad ude. Andet er ikke muligt.

Se bare nedenfor. Kan du fornemme vores kaos? Vi kan. Vi lader os bare ikke mærke med det. Vi går rundt og slår hinanden jovialt på skulderen, mens vi forsikrer den anden om, at dette her bliver helt fantastisk. Engang…

Der plejer at være en dør til venstre i billedet og væg for resten af pengene. Nu er der hul og frit kig gennem hele hovedhusets længde. Det kommer til at fordre orden og sådan lidt Simple Living. Det er vel ikke just det, vi er kendt for, men selv en gammel hund kan lære nye tricks, så der er allerede lagt lidt planer, som skal reducere de visuelle indtryk, når man rejser gennem køkkenet.

Om det bliver godt? Ja, for fanden da!

Du vil sikkert også kunne lide