18

En bog fuld af idéstartere

Bogen ovenfor er ikke noget nyt køb, men den er til gengæld et af de sjove. En bog fuld af strikkede og hæklede blomster, blade og bladranker. Kun fantasien sætter grænser, når man griber en af modellerne og beslutter, at farverne er anarkistens egne eller man kan være tro mod virkeligheden og hækle de yndigste, små violer, store, svulmende stedmoderblomster eller en markvalmue af de glade.

Der er et imponerende udvalg i bogen og den er ikke specielt dyr, men til gengæld fuld af gode idéer. Ikke noget dårligt bytte, hvis man gider lave sjove hårbånd, små tørklæder med blomster eller hårspænder, brilleetui, minitasker til hemmeligheder eller bare har lyst til at drysse blomster ud over sine yndlingsjeans. Det sidste kunne altså være fedt, tænker jeg. Blomstereng ned ad benet…

Du vil sikkert også kunne lide