19

Snart…

Nå, men er det ikke nu, jeg skal minde om, at jeg har ferie om nogle timer?

Jeg tror det. Megalang påskeferie. Jeg kan bruge den. Jeg glæder mig til den og jeg har en blanding af ingen og gode og dejlige planer. Sådan har jeg det bedst. Plads til det hele.

Jeg skal hygge i gode venners selskab. Jeg skal til havet. Jeg skal på Glashuset i selskab med gode venner. Jeg skal strikke. Jeg skal læse gode bøger og jeg skal male lidt. Jeg drømmer om at få motioneret mine Windsor & Newton og jeg drømmer om ro og udsyn, klarsyn og kærlighed. Masser af kærlighed. Det er vel ikke for meget forlangt?

Når jeg lukker butikken klokken 13, går turen op i byen, for der er indkøb at gøre. Venindeønsker, der skal opfyldes. Behovsforfølgelse er der og måske bare noget til lækkerhedskontoen, fordi jeg kan. Måske kan nogen lokkes til at agere det gode selskab. Jeg vil nok prøve.

Og så skidt med, at det skal regne. Jeg har jo snart ferie!

Du vil sikkert også kunne lide