9

Lær noget nyt

Jeg er altid på jagt efter nye måder at navigere i Cyberspace, men jeg er frygtelig kræsen. Jeg er ikke nem og jeg lader mig ikke overbevise medmindre, jeg kan se, at der er muligheder for, at mine præferencer bliver imødekommet på en måde, som tilfredsstiller mere end én sans.

Jeg er og bliver æstetiker og med en grafikers øjne er den fysiske præsentation faktisk en  stor del af nydelsen. Udseende bliver aldrig ligegyldigt.

Lige nu er jeg i gang med at finjustere, pudse og lære at navigere mellem de 481 feeds – jeg abonnerer på aktuelt – i en for mig ny læser, nemlig feedly.com, som tilbyder temmelig mange, rigtigt lækre features, plugins og muligheder for at udvide horisonten, men allerbedst har den en brugerflade, som giver mig den der udefinerbare lækkerhedsfølelse, som bare ER vigtig. Altså når man er mig. Måske er du ligeglad, men hvis du ikke er, kan du jo smutte forbi feedly.com – som er baseret på Google Reader og derfor automatisk henter dine abonnementer fra Google og smider dem ind i smuk orden.

Lær meget mere om at finjustere lige her.

Du vil sikkert også kunne lide