10

Back in business

Hold da op, hvor er det sindsyg hårdt at starte på hverdagen igen. Jeg har sovet frygteligt dårligt i nat, som jeg altid gør, når jeg skal gennem skiftet fra frit valg på vågne-op-hylden til modsætningen frygteligt-tidligt-op. Mit vækkeur valgte at strejke til morgen og mit bad var iskoldt, da jeg endelig nåede ud i det, men…

Gode kolleger gør simpelthen H E L E forskellen for mig. I dag har været en skøn dag og det har den, fordi jeg har enestående dejlige kolleger, som alene ved at være der, gør mit humør mindst tre gange så godt, som det ellers ville være. Det blev en skøn tilbagevenden til et arbejde, jeg havde savnet. Jo, jeg har nydt ferien og jeg kunne sagtens have brugt flere dage, men at sætte nøglen i døren, låse op og træde indenfor på det morgenstille kontor og mærke, at glæden ved at være tilbage kommer boblende helt ud i storetæerne, dét er en gave.

Jeg er sådan rigtigt for alvor morfartrængende, men på den fede måde. Jeg er brugt. Og tilfreds. Og allerbedst er jeg glad.

Du vil sikkert også kunne lide