24

Nok at glæde sig til…

Så ankom fredag med fyld og klem. Pludselig var den her. Sådan føles det. Jeg er snigløbet af en fredag; ugens bedste dag. Sikke en dejlig overraskelse.

Denne morgen bliver den første i et halvt år, hvor jeg ikke skal møde ind alene klokken tidlig morgen. Jeg plejer egenhændigt at bestyre verdensfirmaets telefoner den første og tidlige del af dagen. I dag har jeg co-passer og jeg glæder mig. Rigtigt meget. Fremover bliver det sådan. Der er nok at glæde sig til, si’r jeg bare. Også dette her…

Valmuemark ved Kongerslev, sommeren 2009

Om jeg savner at køre den nordlige del af landet tyndt, mens jeg ser Danmark forårsforvandles? Hvad tror du?

I eftermiddag skal jeg være sammen med min yndlingsteenager. Hun hedder Oline. Vi skal shoppe. Hvad var det, jeg sagde? Der er nok at glæde sig til :-)

God fredag til dig!

Du vil sikkert også kunne lide