18

Fandens at jeg er sådan et fjols!

I går, midt i terrasseoprydningen, skar jeg mig eftertrykkeligt i lillefingeren. Faktisk så grundigt, at jeg nåede at komme i den der fase, hvor man overvejer, om man ikke burde tage forbi skadestuen og få det sting eller to, der egentlig skal til, men jeg afstod. Rigeligt med koldt vand fra hanen i kombination med en lidt hårdhændet rensning af såret og bagefter et solidt stykke af den gode, gammeldags plaster, som sætter sig grundigt på hvilken som helst overflade, blev løsningen.

I løbet af eftermiddagen måtte jeg skifte plaster et par gange, men det fungerede og i dag ser det pænt ud. Ingen grund til ængstelse, men…

Plasteret kan ikke være meget mindre, end mindst en halv fingerlængde og det betyder altså, at jeg ikke rigtigt kan komme afsted med at strikke.

Jeg er en klovn. Fandens!

Du vil sikkert også kunne lide