7

Fri, fri og fri

Hold nu op, hvor nogen fredage lægger flere forhindringer ud end andre…

Jeg har haft sådan én af de fredage, som kommer direkte fra Helvedes Forgård udelukkende for at udfordre min mentale sundhed, men den slags resulterer aldrig i sammenbrud, men i stedet i mængder af episoder, hvor det tragikomiske får både mig og mine dejlige kolleger til at bryde hulkende sammen af grin. Kan man ikke græde, kan man altid grine, så det gør vi. Det er sundt at grine. Og tiltrængt nogen gange.

Jeg håber, at vi fik bundet sløjfe på de sidste ender, inden vi smuttede ud i foråret med mavekramper forårsaget af den der hysteriske latter, som kun indfinder sig på randen af vanvid. Vi røg aldrig ud over kanten, men ind imellem var det tæt på.

Nu er det weekend og på mandag er vi energiske og fuld af de gode idéer, vi syntes at have en irriterende mangel på i dag. Hep!

Du vil sikkert også kunne lide