31

Alt lykkes i en gasovn og med lidt tysk endnu bedre…

Jeg har en mand, som påstår, at han absolut og under ingen omstændigheder taler tysk. “Sådan er det bare…”, siger han med eftertryk.

Bagefter ringer han til Tyskland og taler tysk – ikke som en indfødt, men imponerende tæt på, for når man skal i mål med drømme, må der sluges en kamel eller i det mindste en vindtør dromedar eller to og det værste der kan ske er, at man bliver til eftermiddagens bedste grin i kaffepausen nede i Schleswig.

Jamen jeg siger jer…

Normandiets grønne frodighed – juli 2009

Nu sidder vi så her med 2½ uge i den bedste sendetid og ombord på en dejlig, velindrettet og komfortabel autocamper. Jo, det gør vi.

Der var ellers udsolgt på alle hylder, men ind imellem er vi utroligt heldige og de kunne ikke opfylde vores ønske om en lille model til tre, men i stedet kunne de tilbyde en større model til favorabel pris og heldigvis ikke større, end vi stadig sagtens kan manøvrere køretøjet. Den er såmænd ikke meget større end de busser, vores tidligere liv med Alexander krævede. Vi er helt klar til at lægge arm med skidtet.

Provence – støvede, brændte farver overalt – juli 2006

Nu står munden ikke stille på samtlige familiemedlemmer, som allerede er ved at sende prøveballoner i alle mulige og umulige retninger. Nogle drømmer om at gense det frodige og grønne Normandiet, mens andre drømmer om summende insekter og dovne dage i skyggen af krogede, gamle oliventræer i Provence. En enkelt har sågar nævnt Østrig og Italien, for er Venedig i grunden ikke et must, når man skal kulturopdrage teenagere og hvad med Toscana og Umbrien og…?

Der skal sorteres og vælges til og fra, men én ting er helt sikkert, vi glæder os helt utroligt meget til at prøve kræfter med denne ferieform. Det bliver sjovt. Rigtigt sjovt :-)

Vi endte med at finde ledig karet hos Schleswig Wohnmobile.

Du vil sikkert også kunne lide