10

En hjertedag…

Det blev jo en dag helt efter mit hoved. Sent op… eller den var da 6.14 inden jeg var klar og slap dynen aldeles frivilligt og uden at skulle. Så er tidlige morgener jo straks en helt anden sag. Tid til kaffe, snak og kys og kram. Tid til at være langsom. Rigtig langsom.

Senere kom beskeden. Oline skal op i tysk. Hun troede vist nærmest, at hun skulle dø, men jeg er ikke det mindste bekymret. I stedet tilbød jeg en tur til butikker og lidt shop amok. Det gad hun altså rigtigt godt. He…

Billedet er fra Stock.XCHNG, hvor du kan finde masser af gratis billeder.

Nu er vi alle endelig hjemme igen. Vi er landet i sofaen og kyllingen er endelig kogt færdig, pillet og fordelt i de tortillas, der lige nu står og gratinerer i ovnen.

Hold nu op, som det var en dag efter mit hjerte. I morgen venter en mindst lige så dejlig, som jeg glæder mig sådan til at tage hul på, men først fredagsnydning i sofaens bedste hjørne. Det er noget, jeg har forstand på.

Du vil sikkert også kunne lide