8

Hold nu op…

Solen skinner smukt udenfor. Ovre ved naboen kastes vimplen frem og tilbage, så der er ikke stille derude, men der er smukt.

I dag skal vi til fest. Vi skal fejre et vidunderligt, ungt menneske, som har ønsket, at vi skulle være med til hendes fest. Jeg er helt klar til lige præcis det, så der er god grund til at jeg glæder mig til eftermiddagens mulighed for at bande lidt i hendes øre og ellers ønske tillykke.

Forberedelserne er gjort. Vi mangler vel egentlig kun at pynte os en smule…

– nå ja, og så overveje, hvordan vi får proppet os to ind i den Smart, vi blev nødt til at feberleje i går aftes, da vores egen karet brød sammen. Hold nu op, som det bliver morsomt, når vi triller ud ad landevejen i retning af Engesvang. Oline ER allerede blevet forbudt at tage billeder, når vi triller hjemmefra, for jeg er ikke det mindste i tvivl om, at vi kommer til at se lattervækkende morsomme ud.

Jo, Oline var skam også inviteret til fest, men kunne desværre ikke deltage. Hun bliver til gengæld hjemme og voldfodrer Oskar med frikadeller. Så er den side af sagen jo dækket ind.

Hold nu op, som jeg glæder mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide