66

Lattervækkende husråd og tåreflod

Jeg ligner en ulykke. Mine øjne er røde og opsvulmede og det hele er den rene elendighed og tårer i stribevis, men kun fordi Oline pludselig helst ville spise frikadeller. Så var det frem med løgene. Jeg HADER at hakke løg, men jeg vil gøre ALT for den unge, så nu svider øjnene og jeg venter bare på, at det hele skal stabilisere sig, så jeg tør nærme mig skålen med farsen. Ikke tale om at jeg gør det, før der er gået en rum tid og det hele har “sat sig”, så løgene ikke længere fremkalder vandfald.

Jeg kan huske, at min mor altid sagde, at jeg bare skulle række tunge. Så kunne man sagtens hakke løg uden at græde. Som om…

Måske jeg lige kan nå en gulerodssalat, inden vi er klar til stegningen? Jeg tror det og det er i hvert fald bedre end at stå og ligne en idiot med tungen ud af halsen ;-)

Hvad gør du for at undgå at græde, når du håndterer friske løg? Ved du noget, jeg ikke ved? Nå ja, det gør du helt sikkert, men ved du noget om løg og tårer og idiotiske husråd og sådan…?