57

Pas på dig selv

Jeg er sådan et menneske, som hellere siger ingenting, end jeg afslører hvor dårligt et menneske du er. Jeg kan altid forklare din adfærd. Ikke tilgive, men forklare og måske endda undskylde den. Det er der mennesker her i verden, som kan være taknemmelige for. Ingen er perfekte. Mig allermindst. Måske skulle min elastik være mindre fleksibel og villig, men sådan er jeg bare ikke skruet sammen og derfor skriger jeg ikke “ulven kommer”, men sørger i stedet for at låse min dør. Den til hjertet. Den til bloggen her. Den til…

Jeg er god til at passe på mine og mig og jeg gør det. I dag griber jeg til noget, jeg ellers havde forsvoret, jeg nogensinde ville.

Jeg vil ikke gå i detaljer, men blot sende min uforbeholdne støtte til Birthe, som oplever noget meget ubehageligt fra en person, hun efter eget udsagn ikke har noget udestående med. Det kan forekomme uforståeligt for de, som måske kender enten Birthe eller forfølgeren.

Den sidste har jeg stiftet bekendtskab med.

Jeg kender hende ikke personligt. Jeg har aldrig mødt hende. Hun har aldrig været en del af mit liv – hverken det i Blogland eller det virkelige. Hun har til gengæld og gennem flere år forfulgt mig langt ud over det, jeg anser for raskt. Hun har været uforskammet, perfid og så grov, at hun læner sig tungt op af en politianmeldelse, ganske enkelt fordi jeg var bange for hende og hendes udfald mod min familie og mig.

Birthe er altså ikke alene om at opleve disse uforståelige og voldsomt perfide angreb og det synes jeg er vigtigere at fortælle, end det er at forklare og undskylde en adfærd, som skræmmer og gør ked. Pas på jer selv derude.

Du vil sikkert også kunne lide