14

Lørdagsløfter om sol og udeliv

Lørdag morgen er omtrent blevet til lørdag formiddag, inden jeg får taget mig sammen til at tage hul på dagen. Måske er det ikke helt sandt, men jeg har sovet længe sammenlignet med mine hverdagsmorgener.

Jeg vågner op til dis og grå farver udenfor, men det varer ikke længe, så har solen fået magt og demonstrerer, hvordan en rigtig dejlig majlørdag skal se ud. Strålende blå himmel og ikke en sky i sigte. Løfter om endnu en vidunderlig, varm dag, som kan tilbringes udenfor, hvor vi holder meget af at være. Udesæsonen er endelig skudt i gang.

Mens jeg tager en runde i haven med en kop kaffe i den ene hånd og kameraet i den anden, kan jeg fornemme, at varmen også i dag kommer til at gøre mindet om gode og varme sommerdage nærværende. Lidt mindre trykkende end i går må det gerne ende, men der er også håb om, at det er sådan. Temperaturen skulle vist blive mindre påtrængende, men stadig absolut dejlig.

Jeg tænker torvehandel. Jeg tænker frisk frugt og grønt, blomster og fisk. Jeg tænker, at jeg vist hellere må brygge en kop dampende, varm kaffe og sætte ned til Kenneth, så han får øjne og kan lokkes med.

Jeg nyder, at der stadig er liv i planterne på terrassen. Jeg vil nurse dem lidt senere i dag, men først vil jeg vist finde badet, mens Kenneth vågner. Det bliver ikke bare en god lørdag. Det bliver en fantastisk én af slagsen :-)

Du vil sikkert også kunne lide