24

Heldig Kartoffel er mit mellemnavn

I dag var første arbejdsdag efter ferien. Det er altid dejligt at gense kollegerne. Jeg glæder mig til det hvert eneste år. I morges kom Lone endelig ved 8-tiden og sikke en krammer, hun skulle have og så skulle vi dele sommerferier og dele hverdag og dele… og så kom Karen… og vi skulle dele… og så kom Anne-Dorte og vi skulle dele og… så kom Tanja og vi skulle dele og…

Jamen, det var bare sådan en dejlig dag med gensyn med mange af kollegerne :-)

– og hvor kom de sandaler så lige fra, tænker du nok nu, men altså…

– jeg har ledt huller, for at finde værdige afløsere til de sorte sandaler, som om et øjeblik opgiver ævred. Der er ledt lokalt og globalt. Der er kigget allevegne i Frankrig, hvor jeg kom frem på årets sommerferie, men ingen sorte afløsere nogen steder. Øv!

I dag fortalte Lone, som at hun havde for et par uger siden havde købt sorte sandaler fra Angulus på bud oppe i Keiser. Hun fortalte, at hun havde fået dem for en slik. “Tror du, at der er udsalg endnu deroppe?”, spurgte jeg håbefuldt og selvfølgelig vidste Lone ikke det og selvfølgelig er virkeligheden også, at et udsalg, som er startet for flere uger siden, formentlig ikke længere byder på exceptionelt mange Angulus til små penge og i gennemsnitsstørrelser, men det skulle altså forsøges. Man er aldrig heldig, hvis man ikke opsøger heldet og tænk engang, jeg fandt sorte afløsere og det endda med rågummisåler. Grove og lidt fodformede er de og med den lækre forarbejdning, som kendetegner Angulus sammen med pasform og holdbarhed. Jeg elsker dem allerede!

De røde laksandaler er også Angulus. De findes i den lækreste, delikate flødefarve, men de røde er da vildt sjove. Fjollede på den tossede måde, som gør, at de passer helt perfekt til mig. Med hjem måtte de!

Hvad jeg har måtte bløde? Det rene ingenting. Der er sandaler for næsten et par tusinde kroner her, men jeg slap med at betale 299,- per par. Det er da rørende og nærmer sig noget, der kunne ligne et mirakel. Et held er det i hvert fald, at de stod der og ventede på, at jeg endelig fik vredet mig forbi byens bedste skobutik. Jeg ER virkelig heldig.

Du vil sikkert også kunne lide