8

Kruidvat

Forleden fik jeg nok. På mit badeværelse lever tingene deres eget liv. Ikke fordi det er sådan, det skal være, men fordi jeg er indehaver af nogle meget store og temmelig dybe kurve, som alternativ til sirligt ordentlige hylder med låger.

Orden? Ikke her. Her er dybe kurve med udtalt anarkistiske talenter. Det resulterer ind imellem i forsvindingsnumre med glemsel til følge.

Forleden endevendte jeg en del af kurvene. I bunden af den ene fandt jeg et par overraskelser…

En imponerende og overraskende samling af det, der gør godt.

Kruidvat er en hollandsk baseret butikskæde indenfor helse og skønhed, men med det sjove tvist, at de også altid bryster sig af at have andre gode, billige nødvendigheder på bud i deres små supermarkeder. Man kan finde de underligste ting i butikkerne foruden alle de produkter, man ville forvente at finde i en kæde med fokus på helse og skønhed.

Èn af deres sikre vindere er nu deres egen serie indenfor hud- og hårpleje. Forglemmelse introducerede mig for deres cremer, for et år havde jeg, på en tur til Amsterdam, glemt min ansigtscreme. Vi boede præcis nabo til Kruidvat, så der var ikke langt fra tanke til handling og snart var jeg udstyret med deres Vitamine A dagcréme, som skulle vise sig at gøre mere end almindeligt godt for min hud.

Cremerne koster omtrent ingenting og det må jo siges at tale til deres fordel.

Siden har den været en af de ting, jeg MÅ have med hjem fra Amsterdam, men sidste gang jeg løb tør, kunne jeg ikke finde de krukker, jeg vidste, burde være på hylden. Det kunne jeg så forleden…

Måske man skulle anlægge en intimiderende ansigtsmaske. Bare fordi man kan.

Du vil sikkert også kunne lide