27

Kunstnerisk Liguster

Vi har meget hæk. Vi har faktisk så meget hæk, at jeg har svært ved at forstå, at Kenneth oven i at have hæk langs den temmelig store grund, vi er indehavere af, yderligere har etableret hække her og der og allevegne. I dag forsvandt han ind bag én af dem med den elektriske hækklipper…

Grene og skidt stod om ørerne på ham og jeg kiggede måbende til, mens jeg så hækken blive mere og mere skæv og uformelig.

Har du aldrig hørt om Gaudi?”, hørte jeg ham spørge omme bag hækken. Selvfølgelig har jeg det, men hvad i alverden har det med jeg ved ikke hvor mange meter liguster at gøre? Jo, det skal jeg sige dig…

Kenneth er ved at udvikle Gaudiliguster. Tænk engang, at jeg kan være så åndeligt fattig, at jeg ikke allerede har manglet det i mit liv. Længe.

Om lidt har jeg Gaudiliguster! Slå den!

Du vil sikkert også kunne lide