7

Husker du?

Jeg ved ikke, om du var ligeså heldig, som jeg, men sidste år tog jeg turen over på den anden side af Limfjorden.

Tulipaner og Tomater havde Sensommersalg på toppen af Nørresundby og det var den dejligste dag, som gav mig en af mine små yndlingstasker og faktisk indledte den vist min spirende kærlighed til krydderifarverne, jeg ellers aldrig værdiger et blik. Sådan kan en kort køretur ind imellem udvide horisonter.

Der var de smukkeste ting derovre. Alt hvad hjertet kan begære. Og tilmed kage og kaffe og te og sødt og det allerbedste selskab.

Der var bare kræset for kunden. Det var så dejligt.

Denne sensommer gentager de succesen. De er atter at finde på toppen af Nørresundby og jeg er helt sikker på, at der vil være fristelser i hobetal. Talent fornægter sig ikke og sådan er det også med Hannes smukke farveleg, så jeg vil varmt anbefale dig, at du tager et smut forbi, hvis du har muligheden for det.

Du vil sikkert også kunne lide