9

Improvisation

Jeg vasker, stryger og bager. Jeg ringer rundt og får aftaler i stand. Jeg ender med at lykkes. Om lidt tager mor over på matriklen her og sørger for dyreparken, for vi smutter en tur til Staden.

Vi skal endelig se familien igen. Det er alt for længe siden. Det er er der mange gode grunde til, men ikke nogen, som har været velkomne. De har spændt ben, men vi er sprunget over og videre og nu rider vi altså lige om snart.

Foto venligst givet fri af Sam Segar

Jeg glæder mig. Jeg elsker, at jeg rammes af følelsen af at komme hjem, så snart jeg rammer Storkøbenhavn. Jeg hader, at jeg tuder som en tøs, når jeg skal forlade byen igen, men sådan er det at være delt i to og altid savne.

Jeg glæder mig helt utroligt til at se familien igen. Åh, som jeg har savnet dem!

Du vil sikkert også kunne lide