24

Den rene luksus…

Man skal være hurtigt ude, hvis man vil snyde sig til noget som helst herhjemme!

Jeg nåede lige akkurat at få vundet noget der ligner 50 gram af Tobakken op, inden jeg blev stoppet med et højt råb og en besked om, at jeg vist ikke havde hverken bestilt eller betalt det garn. Jamen altså, siger jeg bare… og så skyndte jeg mig at bestille i en fart, for jeg er forelsket.

Forelskelsen er ikke blevet mindre nu, hvor jeg har strikket lidt af garnet.

To tråde og en pind 3 og jeg er kørende og ikke bare kørende, men ualmindelig godt kørende. Sikke en luksus. Garnet er fnuglet og blødt, som sommerfuglevinger. Det rækker helt vildt langt, kan jeg se allerede. Der går ikke mange gram til en trøje, tror jeg.

Jeg er i nærkamp med Plissé af Hanne Falkenberg. Et smukt stykke strik, som tillige med er rigtigt sjovt at arbejde med. I sådan en luksusgarn bliver den bestemt ikke kedeligere at strikke.

Der er ikke mere tobak i denne omgang, men jeg ved, at han ligger i heftige forhandlinger med sin leverandør, som måske – og kun måske – kan skaffe mere af det, som så kommer med endnu en sending i starten af næste uge.

Jeg ved ikke med dig, men jeg krydser altså fingre.

Du vil sikkert også kunne lide