10

Jeg orker det ikke…

Jeg ville egentlig ud og lufte det nye, festlige net med plads til hele grønttorvets beholdning af rodfrugter. Bagefter ville jeg toppe det med nogle gode oste og måske en smule fisk, men helt ærligt, så er vejret bare ikke samarbejdsvillig og jeg orker ikke fryse, blive våd eller flyve bort i et vindstød af koloenorm styrke og sådan et kan snart komme forbi… eller…

Nej, jeg orker vist bare ikke at skulle iklædes alt det varme og tilmed regnjakken. Måske orker jeg, hvis Kenneth gør, men han sover endnu, så jeg drikker i stedet for kaffe og strikker smukke, smukke masker med to tråde tweed. Jo, det er fra den nye sending. Nej, det er ikke fordi, jeg har fået lov til at snuppe garn. Næ, det er kun fordi, det er et bestillingsarbejde fra chefen, som ønsker en herresweater til vinteren. Så må jeg godt!

Pisosse…

Du vil sikkert også kunne lide