20

Trøstespisningsøvelse

Krydret farsbrød med improviseret hjemmerørt barbecuesauce og håndskårne pommes frites med olivenolie og groft havsalt står på menuen i aften. Det hele er i ovnen og det dufter allerede forførende.

Nogle dage glæder jeg mig frygteligt til aftensmad. I dag er en af dem. Menuen er god og det er så cirka også det bedste, der er at sige om denne grå og lange onsdag, som heldigvis snart munder ud i en sofa, varm te og strikketøj.

Jeg trænger. Alt det, jeg planlagde for i dag, er blevet til ingenting. Verden er kommet på tværs og jeg har måttet tilpasse mig konstant og i en lind strøm af alt for skarpe sving og hasarderede overhalinger. Nu orker jeg ikke mere, så jeg stempler ud. Stempler ud til håndskårne pommes frites og farsbrød. Det er comfort food, så det basker :-)

Du vil sikkert også kunne lide