38

For pokker da også!

Jeg stod op til den mest døde computer, jeg nogensinde har set. Ikke tale om, at den ville samarbejde. Overhovedet. Sort skærm og absolut ikke meget andet.

Jeg vidste det godt. Jeg vidste godt, at det var snart, jeg måtte overgive mig og anskaffe ny, men det er svært, når den jeg har, har været et ualmindelig dejligt bekendtskab. Den har tjent mig rigtigt godt og stabilt grænsende til det tyske, for den er brugt. Godt og grundigt brugt. Den har været i gang i så mange timer, at ingen næsten kan forestille sig det. Nu ville den så ikke mere. Så satte jeg mig surt med strikketøjet og ventede på, at resten af huset skulle vågne. Da Kenneth stod op, blev han mødt af en noget ulykkelig kone. Computerløs og med udsigt til tab af både den ene og den anden slags, var jeg altså noget svær at opmuntre.

Kenneth brugte lang tid på at sparke liv i resterne og da det endelig lykkedes, blev jeg tvangsindskrevet til kopiering af alt det vigtige.

Herhjemme er der aldrig langt fra tanke til handling, når Kenneth er involveret. Jeg er sådan mere den sindige jyde, mens han er den hurtige sjællænder, så der gik ikke meget mere end en times tid, fra han pludselig fløj ud af døren, til han kom hjem med ny computer. På en søndag. Okkedog, som han kan. Og som jeg dog kan.

Jeg skal love for, at der er noget at vænne sig til. Nyt tastatur med taster, som ikke sidder, hvor de plejer. Nyt skærmformat, som ikke ligner det gamle og hvor ser alting underligt ud. Nyt, nyt og nyt, men vi skal såmænd nok blive gode venner og sikke en fart min nye ven har på! Jeg kan knapt følge med, men jeg har nu tænkt mig at prøve.

Sådan kan skidt ende godt :-)

Du vil sikkert også kunne lide