16

Han har travlt med alt det bløde

Vi ser ikke meget til Kenneth for øjeblikket. Han er kun lige blevet færdig med at sende de sidste pakker, da han går i gang med en større omgang lidt af hvert ovre i længen. Det inkluderer mere end én bøtte maling, mere end én trailerfuld skrald og skrammel og mere end én reol, inden han er færdig, men det tegner virkelig lovende. Det bliver lyst og smukt, kan vi allerede se, når vi ind imellem får lov til at træde indenfor.

Han monterer krydsnøgleapparater. Han ruster sig. Han venter på flere hundrede kilo garn og hylderne bugner allerede med masser af gode sager, så der skal gøres klar, så leveringsambitionerne er indenfor rækkevidde. Han gør sig umage og allerbedst så hygger han sig. Det er dejligt at opleve ham forklare og fortælle, når der kommer folk forbi for lige at tage et kig på realiseringen af hans drøm, mens de nyder en kop dampende varm kaffe og snakken går mellem kashmir, silke og uld. Det er noget særligt, når mænd snakker om garn.

Hele dagen er tilbragt inde ved siden af. Han fylder op på hylderne og han tæller lager. Han skriver lister over hvor meget og hvor lidt. Han laver beregninger, jeg ikke forstår en krumme af, men han hygger sig.

Han siger, at han slår dørene op igen om nogle timer. Jeg glæder mig og jeg kan love dig, at jeg skal stå klar ;-)

Du vil sikkert også kunne lide