24

Og en go’ en til dig!

Det er efterår og jeg er heldig, synes jeg, for det er et efterår efter mit hoved. I hvert fald endnu. Ikke for meget blæst, lidt regn og masser af tørvejr og sol. Der er vejr til udeliv og jeg er vild med det. Jeg elsker duften af efterår. Jeg elsker, at man kan høste frugt, grøntsager og nødder. Jeg elsker, at naturen er mild og ikke mindst gavmild. Jeg kan bruge den ro.

Der er storm i mit arbejdsliv. En storm, som ikke levner meget udsyn, så jeg sidder bare midt i det oprørte hav og holder fast i rælingen. Når vi endelig ser land, ved jeg, at vi nok skal lande både blødt og fornuftigt, men lige nu slider det temmelig meget at have mistet roret, kan jeg mærke. Jeg er træt og jeg er slidt, men ind imellem alt det, er der alle de gode og dejlige ting, som opvejer og skaber noget, som næsten kan gøre det ud for ligevægt og balance.

I dag skal jeg tolke. Det er som at vende hjem, så kaffen smager ekstra godt denne morgen, hvor endnu en uge frister. For enden af den venter efterårsferien. Den frister også, for den skal tilbringes i det allerbedste selskab, jeg kan forestille mig; Kenneths og Olines.

Kan du have en rigtig dejlig mandag :-)

Du vil sikkert også kunne lide