18

Energiboost

Tung i hovedet trængte jeg til luft under vingerne. Det blev ikke sådan, for der var den ene telefon efter den anden. Til sidst endte det med fingrene i ørerne og en tur ud i haven sammen med Oskar.

Kaffen kan snildt drikkes på en stol i solen. Snildt. Det er dejligt og forfriskende. Luften har været mild denne eftermiddag og glemt var morgenens is på bilruderne. Det kunne føles som sensommer og ikke det mindste som efterår.

Lidt strikketøj, en strik om skuldrene og endnu en kop kaffe og jeg var landet for alvor. Helt ud i storetæerne kunne jeg mærke, at jeg faldt til ro og jeg er stadig ikke træt af at nyde, at min lugtesans byder på så mange fantastiske dufte, jeg helt havde glemt. Det er ligesom at komme hjem, når jeg pludselig for alvor kan dufte efteråret.

Sen oktobereftermiddag med solskin og Georginer til at tage ind. Jeg klager ikke. Overhovedet.

Nu er det tid til spisebord, lektielæsning og hyggesnak, mens vi overlader det til Kenneth at lave hjemmegjorte kyllingenuggets, håndskårne, ovnbagte kartoffelsnitter og hjemmerørt hvidløgsmayonnaise og jo, vi spiser sent, men godt herhjemme :-)

Du vil sikkert også kunne lide