40

Lektiecafé

Oline har lektier hver dag. Nogle dage er det mange lektier. Andre kun få. Bedst er at lave dem i køkkenet, hvor jeg helst skal sidde overfor. Ikke for at hjælpe, men bare for selskabets skyld, tror jeg. Jeg skal ikke snakke med hende. Hun klarer selv at snakke. Rigeligt.

Jeg er begyndt at lave et par skåle med hjerneføde. Oline er ikke god til at spise frisk frugt og grønt, men hvis jeg skræller og anretter, forsvinder det hele på magisk vis i løbet af den tid, hvor hun sidder og arbejder. Det er nemt og det smager godt, så jeg får faktisk smidt lidt vitaminer indenbords i den unge dame hver eneste dag. Jeg er så snedig ;-)

Mens Oline læser og skriver, strikker og blogger jeg. Det er en fin arbejdsfordeling, synes jeg :-)

Åh, som jeg hygger mig i de timer omkring spisebordet og det aller- absolut- aller- allerbedste var i går, da Oline med begejstring i stemmen fortalte om, at de havde fået en stak andengradsligninger at løse, hvorefter hun og jeg kastede os over dem med slet skjulte frydeskrig. Hun er vild med dem. Akkurat som jeg er vild med dem. Hvem skulle nu have troet det? Ikke mig…

Du vil sikkert også kunne lide