15

Mens vi venter…

Oline er i gang med at lave afrikansk timbale. Jeg agerer moralsk støtte. Det er en fin tjans. Den inkluderer strik, te og hyggesnak, så jeg klager ikke. Om lidt kommer det i ovnen og mens vi så venter, vil jeg forberede lidt efterårsdessert, der inkluderer pærer og måske en klat af den gode is, der ligger nede i fryseren.

Lidt senere, når maden er fortæret, skal vi se film inde i sofaen. Stearinlysene skal tændes, teen brygges og tæpperne findes frem, for udenfor blæser det op. Underlige ting trimler forbi mit vindue. En tom plastikflaske, et stort blad og en tabt paraply fra stien langs huset er nogle af de ting, som omtrent har skræmt livet af mig, når de pludselig er blevet til hurtigtfarende skygger udenfor. Det er rusk og regnvejr. Lige vejr til popcorn og fede film. Vi skal nok være klar, mens vi venter på, at Kenneth vender hjem fra Sjælland om nogle timer.

Du vil sikkert også kunne lide