26

Morgenstundslangsommelighed

Tidligt i morges, da det endnu var mørkt, stod vi op. Kenneth gik under bruseren, mens jeg bryggede kaffe og pakkede en madpakke. I den sidste rest af mørket vinkede jeg farvel, da Kenneth lagde ud fra gårdspladsen i retning af Roskilde. Der skal han tilbringe resten af dagen.

Oline og jeg bliver her og hygger os med gode efterårssysler. Altså når hun engang vågner. Om mange timer. Indtil hun gør det, vasker jeg lidt tøj, samler vasketøj sammen, ryster en pude, reder en seng og fjerner lidt tilfældigt placerede bogstakke. Når jeg ind imellem skal lave noget andet, strikker jeg. Blåbær…

Jeg strikker og hygger og er svært tilfreds med, at solen skinner og himlen er høj og ikke mindst blå, som i blå. Det må holde, som det kan og imens nyder jeg, at der er tid til at være langsom. Det duer, synes jeg.

Du vil sikkert også kunne lide