31

Fandens!

Egentlig skulle hele familien forlængst have været af huse. Vi skulle være syd for Århus nu. Mindst. Nok nærmest nede omkring Horsens eller Vejle.

Det er vi så ikke. Faktisk nærmest rigtigt langt fra. Jeg gjorde ellers, hvad jeg skulle. Stod tidligt op og gjorde anstalter. Det var nok anstalterne, jeg ikke kunne tåle. I hvert fald er jeg nedlagt. Ikke sådan helt og aldeles, som jeg ligger nu på gulvet og klager mig, men i hvert fald sådan, at jeg ikke kan overskue en lang køretur. Slet ikke. Fysiske udfordringer er belastende, er jeg nødt til at sige og ubelejlige ikke mindst. Endelig! Endelig skulle der ske noget i denne efterårsferie. Troede jeg…

– nu er der udsigt til smukke tulipaner, regntung efterårshimmel og indehygge med rygstød og varmepude. Fandens!

Du vil sikkert også kunne lide