34

På min pind

Dagen startede med et postkort. Et postkort sendt fra en af bananens fineste byer var endt på mit skrivebord.

Det var Lisbeth, der havde været på de vilde vover og hun sparede ingen detaljer…

En sindsoprivende spændende dag udenbys kronede Lisbeth med en all-over-full-body massageoplevelse med indbygget wellness/spa i Holstebro Badeland og der var – efter sigende – ikke et øje tørt, eller en myose i rest, da hun forlod etablissementet. Sikkert heller ikke en funktionsdygtig massør, men det sidste må stå for Lisbeths regning, for efter hvad jeg hører, så er der bestemt ikke noget at udsætte på tilbuddet.

Kortet har fået hæderspladsen sammen med vores lille reminder…

Det eneste der ærgrer mig er, at jeg glemte at spørge, om jeg er LamseBamseBen eller KrammeKanin. Det må opklares i morgen.

Du vil sikkert også kunne lide