25

På vej mod slutningen… endelig

Søndag har været at sove længe. Tiltrængt og nydt. Bagefter er der kaffen. Vaskemaskinens snurren. Lidt oprydning og udsigten til solen udenfor. Den frister.

Så griber jeg strikkepindene og hygger mig med dem, for jeg er der næsten og den slags opildner til det sidste, seje træk…

Spørg lige om den bliver lækker, den smukke Honey Cardigan? Den bliver ualmindelig lækker.

Den er strikket i tre tråde Tobak (Uld/Cashmere med løbelængde 1200 m per 100 g) og to tråde Camel (Uld/Cashmere med løbelængde 700 m per 100 g) og den er blød som det blødeste og så kan jeg lide, at den ender med at ligne en vaffel. Jeg vender absolut ikke bagsiden udad, som det ellers er meningen i følge opskriften, men vil have fuldt udbytte af de smukke bikuber. Jeg mangler kanter. Jeg er der lige om lidt…

– og mens jeg strikker, venter jeg på mor, som kommer ned og hygger med os denne søndag. Jeg er heldig.

Opskriften på Honey Cardigan har jeg hentet i Boligliv, nummer 10, 2010.

Du vil sikkert også kunne lide